Kindle cu reclame

Kindle cu reclame

e-book readere, Kindle, Amazon, reclame, reducere pret

Va intrebati cat de ieftin puteti achizitiona un Kindle in aceste zile? Raspunsul este 114$, mai precis, cu 25$ mai putin decat pretul cu care ne-a obisnuit Amazon. Care este ocazia acestei ofertei? Reclame, multe reclame. Amazon va lansa, incepand cu 3 mai, o varianta a celui mai popular produs al sau, Kindle, cu reclame.

Respectivele reclame, vizibile aproape tot timpul pe ecran, inclusiv pe durata screen saver-elor, exceptand doar momentele in care cititi o carte, va vor ajuta sa obtineti o reducere de 25$ din pretul de raft. Daca momentan vor fi afisate doar reclame de la Olay, VISA sau Buick pe noile modele de Kindle, indiciile arata ca multe alte companii vor dori sa-si faca produsele populare prin intermediul noului tip de publicitate. La capitolul detalii, reclama noului serviciu arata o oferta de bon de 20$ pentru Amazon Gift Card, achizitionabil cu 10 dolari, insa nu cred ca astfel de oferte vor fi foarte dese.

Tinand cont ca diferenta dintre reclamele care te fac sa inchizi televizorul sau sa cumperi un dispozitiv extrem de util este foarte subtire, ramane sa vedem cu ochii nostri in ce categorie se incadreaza noile Kindle-uri.

Sursa: News Observer


Citește și:
Etichete: