Kernelul de Linux ajunge la versiunea 3.1 – devine si mai destept

Kernelul de Linux ajunge la versiunea 3.1 – devine si mai destept

linux-kernel-hits-3-1-adds-support-for-nfc-and-wiimotes

Chiar daca ne-am obisnuit sa vedem o multime de sisteme de operare care se incadreaza generic la sisteme de tip Linux sau Unix, toate acestea chiar folosesc un kernel [locul unde sunt depozitate driverele] intitulat Linux dezvoltat de o echipa de oameni extrem de pasionati incepand cu mai bine de 15 ani in urma.

Ajuns in luna mai la versiunea de kernel 3.0, in aceste zile 3.1 ii calca pe urme. Disponibil deja la adresa git.kernel.org, noua versiune a kernelului de Linux cel mai probabil isi va gasi loc intr-un viitor extrem de apropiat in majoritatea distributiilor actuale.

Printre schimbari, pe langa un suport imbunatatit pentru procesoarele Ivi Bridge si Cedar Trail, dezvoltatorii atrag atentia si asupra unui power managem inbunatatit. Printre functiile complet noi vor fi integrate atat suportul pentru NFC cat si driverele pentru Wiimotes.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Va ard degetel sa-l testati? Recomandarea mea este sa asteptati un update in zilele sau saptamanile urmatoare la distributia de Linux favorita, cel mai probabil va veni si cu acest update.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: