JTT anunta o minicamera la minipret – Chobi CamPro

, 08 Noi, 10:15

jtt-chobi-cam-pro-is-the-napoleon-of-cheap-miniature-cameras

Spre deosebire de jucariile de camere pe care le gasim pe piata sub ,,scuza” de camere spion, un producator japonez pe numele de JTT incearca o alta abordare a conceptului.

Da, este vorba de o camera extrem de mica si, da, ironia situatiei i-a asociat sufixul Pro acestui model care poate fi ascuns intre doua degete. In alta ordine de idei insa, la 76$ modelul celor de la JTT este un dispozitiv spectaculos din multe puncte de vedere.

Pe langa faptul ca poate fi pozitionat fara probleme intre doua degete si poate fi tinut cu dificultati intr-o mana, Chobi Cam Pro vine cu un senzor de 12 megapixeli pentru foto si posibilitati de captura video 720p. Pe partea de video trebuie sa retineti ca, desi codecul folosit este Motion JPEG, producatorii au compensat aceasta lipsa de inspiratie cu includerea unui slot Micro SD.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Intr-adevar, optiunile sunt extrem de variate in ceea ce priveste o camera incredibil de mica, in schimb, prea putine camere pot functiona doua luni incontinuu ca modele destinate supravegherii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail