Jon Rubinstein nu a fost avertizat de renuntarea la WebOS

Jon Rubinstein nu a fost avertizat de renuntarea la WebOS

15768896_truvw

Chiar daca decizia de a renunta la WebOS de saptamana trecuta pare sa fi intrat deja in cartile de istorie, realitatea e alta. AllThingDigital a studiat problema si a descoperit ca Jon Rubinstein, ultimul CEO al Palm, nu a avut prea multe de a face cu anunturile HP.

Todd Bradley, Head of Personal System Group, si Jon Rubinstein, au aflat abia duminca noaptea, in urma cu o saptamana, de decizia CEO-ului Leo Apotheker. Legat de viitorului celor 2, direct responsabili de succesul sau insuccesul platformei, chiar daca nu se pot face aproximari, surse ale AllThingsD ne asigura ca acestia isi vor mentine posturile din cadrul HP. Cel putin pana se va lamuri destinul platformei WebOS.

In ceea ce priveste TouchPad-ul, pe parcursul acestui weekend in aproape toate magazinele de peste ocean pretul sau a coborat la 99$,  iar in numai cateva ore stocurile s-au epuizat. Jon Rubinstein s-a legat un pic si de acest lucru,  aceleasi surse amintite mai sus afirmand ca fostul CEO al Palm a fost dezamagit de momentul lansarii tabletei cu WebOS, mentionand ca pur si simplu nu era gata.

Citește și: