Jocul video LEGO Piratii din Caraibe e la Bucuresti

, 21 Mai, 01:48

LEGO Pirates of the Caribbean 3DS, LEGO Pirates of the Caribbean

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game a fost lansat zilele acestea in Romania. Este vorba de jocul video oficial al filmului Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Preturile sunt de de 150 lei pentru PC, 200 lei pentru PSP si DS, 250 lei pentru Wii si 3DS [review] si 280 lei pentru PS3.

Pentru cine se afla in Bucuresti, astazi si maine, intre orele 19:30-21:30, puteti experimenta jocul in spatiul special amenajat in centrul Baneasa Shopping City.

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game este un joc de actiune si aventura care aduce la viata lumea din filmele Piratii din Caraibe, sub forma binecunoscuta a „caramizilor” LEGO.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game screens/|height={450px}]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

280 lei pe PS3? Doar trebuie sa-si puna si stim-noi-cine un adaos comercial de aproape 100%… Piata de gaming din Romania va progresa abia atunci cand vom scapa de capusele precum distribuitorii oficiali ai acestui joc pe plaiurile mioritice! Stiu ei cine sunt…

Ia uite de fapt cat costa acest joc, intr-un magazin online respectabil, cu livrare gratis, care si ajunge in cateva zile in Romania, spre deosebire de magazinele online romanesti, a caror nesimtire este direct proportionala doar cu intarzierele pe care le au atunci cand vine vorba de primit produsul in stoc si, mai apoi, livrarea catre clienti:

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/lego-pirates-of-the-caribbean-the-video-game/10301740.html

Asadar, dragilor, nu le pot ura decat aderarea grabnica la Marea Uniune de Integrare Europeana acestor… BISNITARI imputiti care pretind a fi distribuitorii oficiali ai unor asemenea produse in Romania.

e cel mai bun joc

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail