Japonezii reinventeaza 3D-ul

Japonezii reinventeaza 3D-ul

 

burton3d

Inginerii companiei Burton din Japonia au reusit sa creeze o tehnologie revolutionara „True 3D” care promite sa schimbe felul in care privim continutul multimedia, in special pe cel 3D.

In timp ce majoritatea ecranelor 3D de la ora actuala isi fondeaza tehnologia pe o iluzie optica ce depinde de capacitatile ochiului uman, noul sistem poate functiona in aer sau sub apa, fara nevoia unui display, iar efectul este de-a dreptul impresionant. Cu alte cuvinte obiectele 3D vor putea fi vazute intr-un mod natural, prin proiectarea in spatiu si nu printr-o iluzie de pe un ecran 2D.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Aceasta tehnologie functioneaza prin focalizarea de raze laser in puncte care stimuleaza moleculele de oxigen si nitrogen, iar printr-un control computerizat aceste puncte se ciocnesc formand tipare usor de recunoscut, foarte similare cu hologramele. Astel se pot crea pana la 50.000 de puncte pe secunda la 10-15 cadre pe secunda, insa echipa promite ca va atinge performanta de 24-30, care necesara pentru a prezenta imagini fluide in miscare.

Prin simpla combinare de fascicule rosii, verzi si albastre, pot fi generate imagini color, iar de aici si pana in sufrageriile noastre drumul nu pare a fi prea lung. Mai jos puteti vedea cum functioneaza sistemul True 3D.

Sursa: Gizmag