Jailbreak-ul de Apple TV 2G devine util

, 09 Aug, 02:45

jailbroken-apple-tv-plays-html5-blackjack-ios-gambling-rings-ca

Chiar daca aceleasi echipe de oameni din spatele jailbreak-ului de iPhone sau iPad s-au grabit sa hack-uiasca si Apple TV-ul imediat dupa lansare, pana nu demult respectiva activitate nu era prea utila. Nu de alta, dar o interfata XBMC sau o aplictie pentru vreme nu au convins foarte multi utilizatori sa urmeaze aceasta cale.

Situatia descrisa mai sus s-a schimbat radical in aceste zile, odata cu ocazia lansarii primei aplicatii competitive disponibile pe Apple TV-urile sparte, creata in HTML5. Este vorba de o aplicatie de BlackJack care, desi este departe de grafica jocurilor actuale, face o treaba foarte buna in a demonstra potentialul rularii aplicatiilor scrise in HTML5.

Tinand cont ca sunt foarte multi parinti sau bunici care nu au avut ocazia sa se joace pana acum cu proprii copii sau nu au avut bugetul pentru un anumit tip de consola, orice tip de jocuri care poate rula pe ecranul TV-ului din sufragerie, in mod gratuit, este cu siguranta demn de luat in calcul.

Nu mai trebuie decat sa cititi cu atentie tutorialul de la adresa http://blog.iphone-dev.org/ si sa va rugati sa nu aveti o versiune de firmware nesuportata instalata pe dispozitiv.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail