Jailbreak party la Sony Ericsson

Jailbreak party la Sony Ericsson

telefoane mobile, Sony Ericsson, Xperia, frimware, deblocare, root, jailbreak, gratuit, Xperia Play, Xperia arc, Xperia pro, Xperia neo

Daca unii ca Motorola se chinuie sa faca piedici fizice pentru ca telefoanele lor sa nu fie root-uite sau jailbreak-uite Sony Ericsson, incepand cu modelele lansate in 2011, a facut acest serviciu gratuit. Astfel, dupa ce cititi cu atentie disclaimer-ul de la adresa unlockbootloader.sonyericsson.com puteti fara nici un fel de problema sa va puneti un firmware modificat pe noul dumneavoastra terminal.

Chiar daca pagina respectiva insira o lista foarte mare de probleme care se pot ivi in urma deblocarii bootloader-ului, pe langa faptul ca aceasta activitate nu este destinata utilizatorilor amatori, aveti toate sansele sa pierdeti si garantia in urma acestei activitati. Chiar si in aceste conditii o parte din utilizatorii de Xperia Play, Xperia arc, Xperia pro si Xperia neo, vor imbratisa cu siguranta acest avantaj pe care prea putin companii il ofera. Sa fie oare un mesaj ascuns in spatele acestei politici?

Citește și: