iTunes la 10 ani

iTunes la 10 ani

Orice posesor de iPhone, iPad sau iPod a interactionat macar o data in ultimii ani cu singurul program oficial capabil de a pune continut de orice fel pe noua sa jucarie. iTunes este numele aplicatiei lansate de Apple in 2001 la MacWorld, iar mai mult sau mai putin intamplator aceasta  a ajuns de curand la varianta iTunes 10.

Aparent nu este o revolutie insa daca initial era o simpla unealta de sincronizare devenita magazin virtual de muzica, acum situatia s-a schimbat. iTunes centralizeaza mai multe magazine virtuale, va permite sa descarcati muzica, filme, jocuri pentru iPhone sau iPad, carti in format digital, sau chiar si audio books. Merita amintita si posibilitatea redarii de continut video direct din iTunes, nu mai este necesara pornirea QuickTime.

Din pacate, un software, indiferent cat de bine construit este, nu vine fara reprosuri, iar daca ar fi sa atragem atentia asupra unui singur element timpul de asteptare din iTunes fara prea mari eforturi poate deveni colosal. Recordul personal este de 8 ore la iPad pentru un backup. Mai jos puteti vedea un clip de 10 minute de la lansarea primei versiuni de iTunes:


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: