iPod Touch si iPod Nano actualizate… partial

iPod Touch si iPod Nano actualizate… partial

ipodtouchheroblkwhtaltducatiprinthighres

Chiar daca iPhone-ul 4S a tinut capul de afis al evenimentului Apple, utilizatorii noi se mai pot bucura de alte cateva noutati dupa evenimentul de ieri.

iPod-ul Touch, chiar daca nu trece printr-o reinnoire considerabila, incepand cu 12 octombrie va fi disponibila si o varianta alba a popularului dispozitiv. Desi culoarea nu se reflecta decat in partea din fata a iDevice-ului, pentru cei care vor sa se faca remarcati in public, un iPod Touch Alb sigur e unul din moduri. Nici la capitolul capacitati nu s-a schimbat nimic, 199$ fiind pretul pentru versiunea de 8GB si 399$ pentru 64GB.

iphone5apple2011liveblogkeynote1364-1317751776

iPod-ul nano a beneficiat si el de un upgrade, la prima vedere doar de soft, integrand icoane mai mari, in locul tabelului cu 2 linii si doua coloane, si 16 noi interfete pentru functia de ceas, avand in vedere cate accesorii permit utilizarea player-ului ca un dispozitiv de afisare a orei. Printre cele mai dubioase skin-uri de ceas se numara doua cu Mickey Mouse, respectiv Minnie Mouse. Aparent, noul nano va face o treaba foarte buna si in a inlocui functionalitatea senzorului Nike+ care pana acum se vindea separat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI