02 dec. 2011 | 16:50

iPod intra in casti: ODDIO1

ACTUALITATE
iPod intra in casti: ODDIO1

1

Daca numele celor doi baieti, Jeremy Saxton si Jacob Hall, nu va aduc aminte de… nimic, aveti in vedere faptul ca, desi au propriul studio de design, au lucrat pana acum indeaproape cu companii precum Nike, HP si Nokia pentru a crea cateva produse.

In acest caz este vorba de un concept nou care implica linii suple, un design compact, o pereche de casti si un iPod Shuffle de ultima generatie.

Sub numele de ODDIO1, Saxton si Hall au realizat o pereche de casti pe cat de portabile la capitolul greutate, pe atat de confortabile si fiabile in timp. Nu trebuie decat sa puneti mana pe un Shuffle, sa-l bagati in husa montata pe casca stanga si sa conectati firul, iar dupa aceasta procedura puteti fara probleme sa va ascultati muzica preferata.

Chiar daca nu au reinventat apa calda, reteta celor doi designeri pare un succes. Ca design aveti 3 optiuni, gri cu negru, albastru cu negru si roz cu negru, iar ca optiuni pe partea de auditie, una singura. Fiecare pereche de casti va avea 2 drivere de 30 mm in diametru pentru reproducerea un spectru complet de frecvente.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Momentan, castile se afla in stadiu de proiect. Ei, dar poate vreti sa participati la finantare… Accesati website-ul celor de la Kickstarter si comandati o pereche de casti pentru 35$, doua perechi pentru 65$ si 3 perechi pentru 95$.

2