Iphone-ul dual sim se apropie de realitate: Vooma a creat Peel PG92

Iphone-ul dual sim se apropie de realitate: Vooma a creat Peel PG92

Chiar daca pana nu de mult ar fi putut sa para o creatie fictiva a unei minti nu foarte sanatoase, Vooma Peel PG92 este suficient de aproape de realitatea incat sa atraga atentia doritorilor. In definitv vorbim de un iPhone cu doua SIM-uri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Dispozitivul din imaginea de mai sus, extrem de apropiat estetic de o carcasa cu baterie suplimentara pentru iPhone 4 sau 4S. Acesta functioneaza insa ca adaptorul perfect pentru a pacali iPhone-ul sa functioneze cu doua SIM-uri simultan. Lasand la o partea faptul ca din poze se pare ca al doilea SIM care se integreaza in carcasa suplimentara, nu este micro-SIM, ci un SIM obisnuit, singura problema majora ar mai putea fi considerata faptul ca aveti nevoie de te un telefon cu jailbreak pentru activa functionalitatea suplimentara.

Dupa ce ati instalat din Cydia o aplicatie aferenta bunei functionari a dispozitivului Peel PG92 cu iPhone-ul, pe langa informatiile legate de semnalul pe cea de a doua retea, veti avea o noua aplicatie pentru initiat apeluri si management al tuturor convorbirilor recente.

Chiar daca ar fi un accesoriu indispensabil pentru foarte multi dintre noi, din pacate Vooma Peel PG92 nu are un pret de lansare sau data aferenta. Din pacate momentan nu exista o solutie publica pentru jailbreak la iPhone 4S pentru a putea instala aplicatia respectiva.

Citește și: