iPhone-ul 5, va fi motivul unui nou proces Samsung vs. Apple

, 20 Sep, 11:45

apple-samsung-pic

Chiar daca restul lumii asteapta iPhone 5 pentru a-l cumpara, Samsung abia il astepta sa dea in judecata Apple pentru lansarea sa.

In traducere, folosind ca motiv de proces utilizarea unor tehnologii wireless detinute de Samsung si partenerii sai, compania din spatele Galaxy Tab 10.1, conform unei surse anonime, spera sa blocheze comercializarea noi generatii ale terminalului Apple.

Intr-un articol publicat in Korean Times, pe langa o informatie extrem de pretioasa care confirma ca  momentan exista peste 23 de procese pe intreg mapamondul intre Apple si Samsung, un director al companiei sub protectia anonimatului a afirmat ca vor avea ca doleanta fie oprirea completa a comercializarii viitorarei generatii de smartphone-uri de la Apple in Korea, fie dezactivarea sau indepartarea chipului de comunicatii GSM din terminal, transformandu-l pe acesta din urma intr-un iPod Touch.

Sa fie oare iPhone 5 in pericol, eu nu cred?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail