iPhone 5 se muta de la vara la toamna?

iPhone 5 se muta de la vara la toamna?

In aceste zile, Apple a anuntat data urmatorului eveniment World Wide Developers Conference (WWDC): 6 iunie. In cazul in care nu ati observat, obiceiul Apple din ultimii patru ani a fost sa anunte un nou iPhone la acest eveniment.

WWDC 2011, World Wide Developers Conference

Din pacate, toate semnele si sursele indica o exceptie anul acesta. Incepand cu afisul evenimentului, care este construit in jurul afirmatiei „Join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X” (Fiti alaturi de noi pentru un preview al viitorului sistemelor de operare iOS si Mac OS X), sunt mari sanse ca urmatorul eveniment sa fie exclusiv de software. Pentru a confirma aceeasi idee, Phil Schiller, SVP pe marketing de produs la nivel global, a afirmat pentru AllThingsD ca: „La conferinta din acest an vom prezenta viitorul iOS si Mac OS. Daca sunteti un dezvoltator de software, acesta este un eveniment de la care nu vreti sa lipsiti.”

Ei, dar lipsa unui iPhone 5 din portofoliul WWDC 2011 nu inseamna ca nu vom vedea un nou iPhone pana la sfarsitul anului. Doar ca va fi mai tarziu, probabil in cadrul evenimentului Apple din septembrie, in loc de iunie.

Chiar daca la capitolul design sau hardware exista deja foarte multe zvonuri indoielnice legate de un nou iPhone, tot mai multe surse de incredere indica faptul ca inovatii nu vor veni neaparat la acest nivel, cat mai degraba la nivelul comunicatiilor.

Tinand cont ca AT&T si Verizon sunt principalii distribuitori de iPhone in SUA si ca ambii imbratiseaza tehnologia 4G LTE, Verizon avand deja o infrastructura functionala, exista mari sanse ca urmatorul iPhone sa functioneze pe aceeasi tehnologie: 4G LTE.

Cautati vestea buna? Noul vostru iPhone 4 [review] va fi la moda un pic mai mult decat iPhone-ul 3GS, 3G sau 2G.

Citește și: