18 oct. 2011 | 11:00

iPhone 4S depaseste orice record de vanzari, inclusiv cele atinse de iPhone 4

ACTUALITATE
iPhone 4S depaseste orice record de vanzari, inclusiv cele atinse de iPhone 4

100322_N90_BOW_PF_#1Band_no_pings_FL_PHO-10-0110 001

Daca Samsung Galaxy S II s-a straduit timp de 5 luni sa ajunga la 10 milioane de terminale vandute, Apple a intrat in aceeasi cursa cu al sau iPhone 4S. Astfel, desi multi utilizatori s-au plans de faptul ca si-ar fi dorit mult mai mult un iPhone 5, noul telefon de la Apple are toate sansele sa intre in cartea recordurilor.

In primele 3 zile de la lansare s-au vandut peste 4 milioane de smartphone-uri iPhone 4S, in conditiile in care a inceput sa fie comercializat in doar cateva tari(Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie), urmand ca pe 28 octombrie sa vina restul tarilor promise: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Mexic, Olanda, Norvegia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Elvetia.

Noul sistem de operare pentru portabile al companiei, iOS 5, lansat cu 2 zile inainte de iPhone 4S, a fost instalat pe 25 milioane de dispozitive de catre utilizatori, iar in ceea ce priveste noul serviciul gratuit iCloud acesta a generat 20 milioane de conturi noi.

Phill Schiller – VP al diviziei Worldwide Product Marketing din cadrul Apple a declarat urmatoarele in legatura cu aceasta performanta a noului terminal: ,,iPhone 4S a pornit cu dreptul, cu peste 4 milioane de bucati vandute in primul weekend, cel mai bune vanzari din toate timpurile pentru un telefon, si dublu fata de numarul de terminale iPhone 4 vandute in primul weekend.”