iPhone 4S depaseste orice record de vanzari, inclusiv cele atinse de iPhone 4

, 18 Oct, 11:00

100322_N90_BOW_PF_#1Band_no_pings_FL_PHO-10-0110 001

Daca Samsung Galaxy S II s-a straduit timp de 5 luni sa ajunga la 10 milioane de terminale vandute, Apple a intrat in aceeasi cursa cu al sau iPhone 4S. Astfel, desi multi utilizatori s-au plans de faptul ca si-ar fi dorit mult mai mult un iPhone 5, noul telefon de la Apple are toate sansele sa intre in cartea recordurilor.

In primele 3 zile de la lansare s-au vandut peste 4 milioane de smartphone-uri iPhone 4S, in conditiile in care a inceput sa fie comercializat in doar cateva tari(Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie), urmand ca pe 28 octombrie sa vina restul tarilor promise: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Mexic, Olanda, Norvegia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Elvetia.

Noul sistem de operare pentru portabile al companiei, iOS 5, lansat cu 2 zile inainte de iPhone 4S, a fost instalat pe 25 milioane de dispozitive de catre utilizatori, iar in ceea ce priveste noul serviciul gratuit iCloud acesta a generat 20 milioane de conturi noi.

Phill Schiller – VP al diviziei Worldwide Product Marketing din cadrul Apple a declarat urmatoarele in legatura cu aceasta performanta a noului terminal: ,,iPhone 4S a pornit cu dreptul, cu peste 4 milioane de bucati vandute in primul weekend, cel mai bune vanzari din toate timpurile pentru un telefon, si dublu fata de numarul de terminale iPhone 4 vandute in primul weekend.”

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

inca o data se dovedeste cat snobism exista!!! Pana una alta, watch this:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iphone-4s-sau-samsung-galaxy-sii-rezistent-360158.html

Andreea , testele de rezistenta reala se fac in laborator ce vezi tu acolo este doar „hazard accidental” Intreaba un fizician sau un inginer in rezistenta materialelor sa vezi ce inseamna cdalcule reale in rezistenta . Apropo de cand este libertatea.ro sursa de informare ? :))

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail