iPhone 4S, abia lansat si amenintat cu interdictia

, 05 Oct, 17:51

iphone 4s, iphone 4s interzis, iphone 4s jail, iphone 4s prison, iphone 4s proces

Ca in orice razboi, atacurile si contraatacurile se succeda destul de rapid. In cazul confruntarii de forte Apple-Samsung, este acum randul companiei coreene sa faca miscarea.

Profitand de proaspata lansare Apple, Samsung a anuntat astazi ca are in plan solicitarea in Paris (Franta) si Milano (Italia) a unor ordine preliminare de interdictie impotriva vanzarii noului iPhone 4S pe pietele respective.

Nemultumirea coreenilor vine din “doua incalcari de patente ce privesc tehnologia de telecomunicatii wireless, anume standardele Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) pentru handset-urile mobile 3G”, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

“Apple a continuat sa violeze in mod flagrant drepturile noastre de proprietate intelectuala si sa foloseasca tehnologiile noastre, iar noi ne vom apara drepturile de proprietate intelectuala. Samsung are in plan cererea unor interdictii preliminare in alte tari dupa evaluarea situatiei.”

Cate pretexte de “razboi” credeti ca vor mai fi imaginate de cele doua companii? Incercam un pronostic?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail