07 iul. 2011 | 22:25

iPhone 4 – varianta SLR

ACTUALITATE
iPhone 4 - varianta SLR

2011-07-07-iphoneslr

Stiu, nu este prima oara cand cineva face un dispozitiv pentru a mari abilitatile de captura foto ale iPhone-ului, ca sa nu mai atragem atentia asupra miilor de aplicatii care fac acelasi lucru, dar Phtojojo reuseste sa se diferentieze.

Cu „doar” 249 dolari, cam cat un aparat foto digital compact peste medie, puteti achizitiona un accesoriu care va permite sa folositi toate obiectivele pe care le aveti, indiferent daca sunteti fan Nikon sau Canon.

Produsul fiind format atat dintr-o carcasa cat si montura necesara pentru a conecta alte obiective, pe langa stabilitatea in fotografiere aveti si siguranta ca iPhone-ul va fi permanent in siguranta.

Pe langa cresterea profunzimii la imaginile rezultate, obtineti si avantajul focusului manual autentitic, nu touch to focus. Tot pe partea de siguranta trebuie sa retineti ca intregul ansamblu este realizat din aluminiu, iar, daca vreti sa va plimbati cu „aparatul foto” la gat, doua gauri pozitionate pe lateralul suportului va ajuta sa folositi orice accesoriu de acest gen.

Daca il vreti la usa, costul transportului din Statele Unite este de 31$, iar pentru comanda puteti accesa site-ul magazinului.

iphone-slr-mount-e14c_600.0000001309999543