iPad intra in schimbari de la generatia a 3-a?

, 29 Dec, 14:15

Apple iPad, iPad 3Pentru ca totul este in miscare continua, iar concurenta este mare pe piata tabletelor, Apple ar putea “coace” o noua strategie pentru iPad incepand cu versiunea a 3-a a tabletei, cel putin asa spun niste zvonuri lansate de Digitimes.

Se pare ca nu va mai exista un singur model, ci doua. Desi se vorbea pana acum de o diagonala de 7,85 inci a ecranului, viitoarea generatie de iPad va pastra formatul 9,7 inci. Ambele modele vor veni cu mult zvonita rezolutie de 2048×1536, cu display-uri facute de Sharp, si cu procesoare A6 quad-core si camere de 5 si 8 MP, facute de Samsung, respectiv Sony.

O optimizare semnificativa va fi la baterie. Chiar daca unul dintre modele va avea aceeasi baterie 6.500mAh a iPad 2, modelul high-end va include un pachet masiv, de 14.000mAh.

iPad 2 va concura direct cu Amazon Kindle Fire la capitolul pret, in timp ce noile modele vor merge catre segmentele de mijloc si high-end.

Cand credeti ca vor fi dezvaluite cele doua modele iPad 3?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail