Invatam electronica practica, pe 26 si 27 noiembrie

Invatam electronica practica, pe 26 si 27 noiembrie

Ne-am hotarat! Peste doua saptamani, pe 25 si 26 noiembrie vom fi la Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro), care organizeaza inca un workshop de electronica practica.

De ce? Pentru ca intotdeauna cand este vorba de practica ai ce invata, iar ceva cunostinte de electronica prind bine cam oricui ii place sa fie in stare sa isi rezolve singur probleme diverse legate de calculator si nu numai.

Invatati tot felul de lucruri, de la circuite electronice simple, pana la plantarea componentelor si realizarea lipiturilor, realizarea unui cablaj imprimat. In fine, gasiti aici toata agenda workshop-ului.

Ar mai fi de spus ca studentii au reducere de 20% din biletul de 250 lei si ca primiti toate materialele suport si echipamentele folosite la workshop pentru realizarea proiectului. Iar la final va faceti si cu un certificat!

Workshop-ul va avea loc la Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret la adresa Soseaua Oltenitei 103, zona Piata Sudului, Cladirea CITAf, Etaj 3, Sector 4, Bucuresti, Romania si va fi sustinut de Ionut Cotoi si Constantin Craciun.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Program:

Sambata, 26 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Duminica, 27 noiembrie, intre orele 10:00 – 15:00

Inscrierile se fac pe site-ul www.inventeaza.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: