Invata mobilitatea la… Mobile Monday Summit

Invata mobilitatea la… Mobile Monday Summit

Este bine cand se intampla lucruri interesante in domeniul IT&C in Romania, nu-i asa? Mobile Monday Summit promite o multime de actiuni informationale si interactive – conferinte, workshopuri si sesiuni cu profil specific.

Mobile Monday Developer Summit, Mobile Monday SummitConcret, aveti ocazia de a invata sau de a va aprofunda cunostintele in domeniul telecomunicatiilor mobile alaturi de lideri globali, mai ales ca participarea la workshopuri este gratuita, bineinteles daca va inscrieti si asteptati confirmarea din partea organizatorilor.

Va exista si o zona expozitionala cu participare internationala si acces gratuit pentru public, iar daca aveti abilitatile necesare sunteti asteptati cu aplicatia mobila la AppCircus!, un showcase global deshis pentru toate platformele si a carui miza este nominalizarea la selectia pentru Mobile Premier Awards, in timpul Mobile World Congress din Barcelona 2012.

In ziua de 27 septembrie, vor fi workshopuri oferite de Research in Motion (BlackBerry), iar pe 28 septembrie va fi, in premiera est-europeana, o sesiune DROIDCON, cea mai importanta conferinta dedicata Android.

Studentii si dezvoltatorii au acces gratuit, insa inregistrarea este obligatorie online, cu urmatoarele coduri: STUD_EEMoMo si DEV_EEMoMo, pentru studenti, respectiv pentru dezvoltatori.

Cateva informatii-cadru:

Gold Sponsors : BlackBerry
Silver Sponsors: FatDUX, Orange
Bronze Sponsors : Samsung, Sony Ericsson, inMoby

Dintre prestigiosii speakeri :
– Sanyu Kiruluta, Team Lead for Developer Relations, EMEA at Research In Motion.
– Erik Hellman, Research Manager at Sony Ericsson Labs.
– Eric Reiss, CEO at FatDUX Group, a full-service interactive agency.
– Raimo van der Klein, CEO at Layar, the world=92s leading mobile augmented reality platform.
– Keith Bauwise, bada Technical Evangelist, Samsung
– Terence Eden, DCM at inMobi, world’s largest independent mobile advertising network.

Citește și: