24 nov. 2011 | 09:42

Internet la suprapret, dar merita!

ACTUALITATE
Internet la suprapret, dar merita!

iridium-releases-axcesspoint-mail-and-web-app-for-globetrotting-idDaca nu sunteti la curent cu dispozitivele intitulate Iridium, merita sa retineti ca acestea folosesc o conexiune directa cu un numar foarte mare de sateliti pentru a vorbi pe o retea cu un statut special. Avantajul este bateria terminalelor, care e foarte buna, de cele mai multe ori avand semnal teoretic in orice colt al planetei.

AxcessPoint Mail&Web al celor de la Iridium este un serviciu mai recent al companiei, care implica achizitia unui dispozitiv pentru a accesa internetul folosind aceeasi conexiune directa cu sateliti mentionata mai devreme.

Pentru a intelege de ce bani vorbim cand vom spune ca folosim o conexiune la internet prin satelit, aceasta solutie se plateste la minut cu 1$, in conditiile in care viteza medie de download va fi de 12 kbps sau 40 kbps. A doua viteza este specificata in asociere cu serviciul de email al companiei.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Asadar, intoteauna veti putea face ceva cu banii vostri, chiar si daca asta inseamna o conexiune internet la suprapret in mijlocul Saharei.