Internet Explorer isi va face auto-update

Internet Explorer isi va face auto-update

Internet Explorer

In caz ca nu stiati, Google Chrome deja se auto updateaza de fiecare data cand apare o noua versiune. O metoda pe cat de utila pe atat de lipsita de control din partea utilizatorului final. Totusi pana acum nu au fost raportate probleme majore de la un update la altul.

Cum Internet Explorer-ul isi pierde incet dar sigur numarul de utilizatori, cei de la Microsoft incearca sa il resusciteze prin lansarea functiei de auto-update. Cu alte cuvinte incepand cu luna ianuarie, utilizatorii din Australia si Brazilia care au activ Windows Update-ul, vor beneficia automat de ultimele versiuni de Internet Explorer.

Microsoft cauta sa isi motiveze decizia spunand ca sunt destul de multi utilizatori blocati in era IE6 care nu beneficiaza de o experienta prea placuta in navigarea pe internet.

Perfect adevarat, dar ce te faci cu cei care sunt multumiti de varianta X si nu vor sa treaca la varianta Y? Din pacate, de-a lungul timpului, Microsoft ne-a obisnuit cu ideea ca nu tot ce e nou este neaparat si mai bun.

Oficialii au declarat ca vor oferi optiunea de blocare a update-urilor in special pentru companii, care probabil prefera sa isi implementeze aceste modificari dupa un calendar propriu.

Cu auto-update sau fara, Microsoft trebuie sa munceasca serios la browser-ul lor, pentru ca in momentul de fata, mai tinerele Mozilla sau Chrome ii sufla in ceafa.

Sursa: Pocket-lint

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI