Internet Explorer 9 a ajuns final

, 15 Mar, 09:41

Chiar daca nu ati fost foarte incantati de variantele Beta sau RC (Release Candidate), noul Internet Explorer, ajuns la editia a 9-a, este acum final.

Gandit ca fiind  partenerul ideal pentru utilizatorii de Windows 7, cea mai noua versiune a popularului browser, care din pacate nu mai este asa de popular odata cu introducerea functiei Browser Ballot in sistemul de operare, a atins varianta finala.

O veste proasta pentru utilizatorii de Windows XP: IE9 nu este compatibil cu Windows XP, putand fi instalat pe Windows Vista SP2, Windows 7 si Windows Server 2008 R2.

Pastrat timp de mai multe luni in beta, IE 9 este conceput sa atace printr-o performanta imbunatatita si o interfata simplificata tirania Firefox si Chrome. Integreaza un numar de functii noi care vizeaza performanta de viteza, imbunatatiri ale acceleratorului grafic, compatibilitate cu standardele HTML5/CSS3, securitate.

Nu mai ramane decat sa asteptam statisticile care vor confirma sau infirma daca Microsoft a creat un produs competitiv sau parerile voastre in legatura cu noua gaselnita marca MS.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail