Intel Pentium nu a murit – promite sa propulseze servere low end

, 25 Noi, 11:40

In urma cu ani buni, cea mai populara intrebare printre ,,calculatoristi”, datorita abundentei de procesoare Intel de pe piata, era ,,Ce Pentium ai?”. Intr-adevar vremurile s-au schimbat, pasiunile sunt altele iar acum procesoare Core le-au luat locul celor ce purtau numele de Pentium, Pentium II, Pentium III sau Pentium 4.

Intel vrea sa foloseasca variante moderne de procesoare Pentium 350 intr-un scop extrem de simplu: popularea serverelor ,,de casa”.  Procesorul dual core Pentium 350 dispune de o frecventa de lucru standard de 1,2 GHz cu 3MB cache va fi comercializat in principal producatorilor de servere low end, si aproape deloc utilizatorilor finali.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Procesorul va fi disponibil in mai multe versiuni, versiunea de 15W fiind disponibila deja pentru livrare. Din pacate, din cauza naturii acestui produs, un pret va putea fi aflat doar prin lansarea unei comenzi ferme, cel mai probabil de cateva sute de bucati.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail