26 mai 2011 | 03:26

Inca o editie de PS3

ACTUALITATE
Inca o editie de PS3

PS3 Call OF DutyChiar daca sunt mai mult decat cateva editii de PS3 si chiar daca e nevoie de mult mai mult pentru a-si imbuna clientii nemultumiti de multititudinea de servicii care merg, au mers sau vor merge prost, ca urmare a atacurilor de hacking, la Sony se va lansa in urmatoarele luni o varianta speciala de PS3 cu popularul joc Call Of Duty Black Ops.

Cel putin in SUA, pretul de achizitie al noului pachet va fi de 300 de dolari, adica acelasi pret ca pachetul doar cu consola, fara nici un joc. Varianta de PS3 de care vorbim este un SLIM cu 160GB spatiu de stocare, iar Black Ops-ul de care vorbim include si DLC-ulFirst Strike. Astfel, pe langa jocul original veti primi si o valoare adaugata de cativa dolari pe care noi, ceilalti, nu am avut decat posibilitatea de a o achizitiona separat.

Din pacate, e greu de spus daca aceasta versiune va fi un succes, chiar daca jocul inclus este unul din cele mai bune pentru consola celor de la Sony, din cauza lipsei de incredere care a ajuns sa se cultive printre utilizatorii de produse ale companiei japoneze.


Sursa: PlayStation blog