In Noaptea Alba a Muzeelor putem merge si la film 3D

In Noaptea Alba a Muzeelor putem merge si la film 3D

SAMSUNG IMAX, imaxE o stire de interes numai pentru cei aflati in weekendul acesta in Bucuresti, stiu, si imi cer scuze pentru “discriminare”. Pentru cine e prin zona, e bine de stiut ca in Noaptea Alba a Muzeelor avem si alternativa vizionarii unui film 3D, la Samsung IMAX din cadrul Cinema City Cotroceni.

Este vorba despre documentarul „Statia Spatiala”, un film 3D ce prezinta povestea Statiei Spatiale Internationale. Va rula orele 22:00 si 03:00, iar intrarea va fi gratuita. Totul e sa va infiintati din timp la usa, pentru ca mai mult ca sigur va fi coada.

Documentarul „Statia Spatiala”, primul film 3D despre spatiul cosmic, a fost realizat in parteneriat cu NASA si nareaza istoria Statiei Spatiale Internationale, de la nasterea acesteia, la dificultatile cu care s-au confruntat cei 44 de astronauti in timpul vizitelor pe teritoriu extraterestru.

La acelasi film au acces si copiii, insa la o ora mai potrivita lor, adica in dimineata de 15 mai, la ora 10:00. Pe langa experienta documentarului, copiilor li se va vorbi despre aspecte ce tin de stiinta spatiului cosmic, detalii inedite despre planeta noastra sau despre sistemul solar. De asemenea ei vor face un tur al salii de proiectie si li se va explica modul de functionare al aparaturii si tehnologiile folosite pentru filmele 3D care ruleaza in Samsung IMAX.

Daca insa preferati varianta unui muzeu in Noaptea Alba a Muzeelor, n-aveti decat sa alegeti de pe site-ul evenimentului ce v-ar placea mai mult sa vizitati, in Bucuresti sau in alte orase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: