iLuv lanseaza primul docking station audio pentru Galaxy Tab

, 13 Dec, 13:48

iLuv-ISM524-ArtStation-Pro-Galaxy-Tab-Audio-Dock

Daca pana acum doar posesorii produselor Apple se mandreau cu docking station-uri audio care mai de care mai bombastice, producatorii isi indreapta atentia si spre Samsung.

Cei de la iLuv au lansat noul model iSM524 ArtStation Pro si il promoveaza drept „primul docking station audio din lume destinat exclusiv familiei de tablete Galaxy”. Gadget-ul utilizeaza tehnologia jAura Sound, dezvoltata de iLuv, iar bratul de sustinere este mobil permitand modificarea orientarii tabletei in timpul functionarii. Asadar, aceasta este transformata intr-un adevarat sistem audio-video perfect pentru redarea melodiilor preferate sau a videoclipurilor de pe YouTube.

Printre dotari regasim o telecomanda IR si o intrare auxiliara pentru un jack audio de 3,5mm. Producatorul garanteaza compatibilitatea cu majoritatea tabletelor Samsung: Galaxy Tab 7″(a doua versiune), 7,7″ si 10,1″.

Doritorii isi vor putea „amplifica” experienta pe tableta, achizitionand minunatia pentru 150 de dolari.

Sursa: Engadget

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail