Iiyama lanseaza doua noi monitoare Full HD

Iiyama lanseaza doua noi monitoare Full HD

iiyama-introduces-xb2472hd-b-and-x2775hds-b-va-based-desktop-dis

Chiar daca avem o reticenta deosebita sa anuntam lansarile de dispozitive electronice de peste ocean, mai ales din China sau Japonia, luand in calcul faptul ca monitoarele Iiyama chiar se vand in tara noastra nu exista motive sa ne ocoleasca modelele noi.

E vorba de doua monitoare, cu diagonala de 24 respectiv 27 inci pe care compania le prezinta ca fiind in primul rand Full HD. Pe langa acest aspect, XB2472HB-B si X2775HDS-B, sunt doua monitoare cu un timp de raspuns egal cu 8 ms si un nou mod de functionare ECO care promite o economie de pana la 60% in ceea ce priveste consumul de energe electrica. Tot la aspecte comune intra tipul de panou LCD retroiluminat cu LED, construit cu tehnologia VA, cat si tiprile de intrari: HDMI, VGA si DVI.

Diferente constau in luminozitatea mai mare in cazul modelului de 24 inci, acesta oferind 3000 cd/m2, spre diferenta de modelul de 27 inci care dispune de numai 2500. X2775HDS-B in schimb, iese in evidenta cu functia de Hub USB cu 4 porturi si includerea unei perechi de boxe stereo.

In ceea ce priveste diponibilitatea, ambele vor putea fi achizitionate pana la sfarsitul acestei luni, iar noi speram sa ajunga si in magazinele noastre cat mai curand.

Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: