iGO pentru iPhone schimba sufixul

iGO pentru iPhone schimba sufixul

Chiar daca nu este una din cele mai accesibile aplicatii pe care le puteti achizitiona din AppStore (99,99$ pentru varianta cu intreaga Europa), vanzarile popularului program iGO pe iOS au justificat dezvoltarea si actualizarile deja de cativa ani pentru dispozitivele portabile marca Apple.

Urmatoarea iteratie a popularului program, intitulata Primo si care va fi lansata in curand, va fi disponibila atat ca un update gratuit celor care au cumparat iGO My Way, cat si ca o aplicatie separata pentru utilizatorii noi, la acelasi pret ca vechea versiune. Regandit de la zero in ceea ce priveste motorul din spatele interfetei, noul Primo va oferi utilizatorilor o noua experienta 3D ce va integra atat informatii din Google, cat si informatii offline instalate pe terminalul dumneavoastra.

Tinand cont ca lipseau optimizarile pentru iPhone 4 din iGO, noua versiune va include atat imbunatatiri de performanta pentru dispozitivele cu A4, cat si pentru Retina display in special. Va fi disponibil si un serviciu cu informatii in timp real legate de camerele fixe sau probleme din trafic, insa acestea din urma vor putea fi achizitionate doar separat, nefiind integrate in pachetul initial.

Chiar daca aceasta versiune este disponibila deja de ceva timp utilizatorilor de GPS-uri standalone, utilizatorii de iPhone se vor bucura pentru prima oara de functii precum: recalcularea inteligenta a traseului in functie de viteza medie atinsa de dumneavoastra pe anumite strazi sau de anumite conditii in functie de timpul zilei.Citește și: