IFA 2011: SONY anunta un terminal ultra subtire XPERIA ARC S

IFA 2011: SONY anunta un terminal ultra subtire XPERIA ARC S

sony-ericsson-announces-xperia-arc-s-at-ifa-coming-in-october

Chiar daca IFA 2011 oficial nu a inceput, conferintele mai mult sau mai putin private sunt extrem de populare.

Engadget, de exemplu, la conferinta SONY care a avut loc azi la Berlin pentru a lua un avans in ceea ce priveste uraganul de stiri IT din zilele urmatoare a anuntat un nou terminal care urmeaza sa ajunga pe piata in luna octombrie a acestui an.

Intitulat Xperia Arc S, acesta este prima reinventare a subtirelurului Xperia Arc de acum cateva luni. In principiu vorbim de un smartphone cu procesor Qualcomm MSM8255 ce lucreaza la 1,4 GHz si cea mai noua versiune de Android.

Punctul forte al acestui smartphone cu Reality Display va fi insa partea foto/video. Integrand un senzor Exmor R de 8.1 megapixeli, noul dispozitiv va putea imortaliza panorame 3D si va putea converti in timp real fotografii 2D in 3D pentru a le impinge in secunda urmatoare pe calea aerului sau a unui cablu HDMI catre un TV Sony, bineinteles.

Noul smartphone va avea un ecran tot de 4,2 inci si va fi disponibil in 5 culori pentru a potoli orice sete de diversitate.

Daca va incanta ideea de procente si va aflati deja in posesia unui Arc si nu aveti nici un motiv de a-l schimba, SONY promite un timp de pornire a procesului de fotografiere cu 25% mai scurt si un avantaj de 20% la generarea paginilor de internet in browser pentru nou Arc S in comparatie cu vechiul.

Sursa: Engadget

sony-xperia-arc-s-hands-2008-06-1117-16-40gall

Citește și: