Ice Cream Sandwich, in stadiul opensource

, 15 Noi, 08:59

ice-cream-sandwich-source-code-released-sync-pending-go-ahead-f

Chiar daca numarul dispozitivelor portabile cu Ice Cream Sandwich sau Android 4.0 este extrem de mic din cauza intelegerii pe care Google a avut-o cu Samsung cand a venit vorba de Galaxy Nexus – singurul terminal cu 4.0 de pe piata, acest monopol se apropie de final.

Daca tot au fost date publicitatii aproape toate versiunile de Android pentru a putea fi modificate, personalizate si optimizate de diferite companii mai mici sau mai mari, datorita informatiilor venite direct de la Android Open Source Project, sunt mari sanse ca acelasi destin open source sa il aiba si Android 4.0, chiar mai repede decat v-ati astepta. Bucati de cod deja au fost facute publice, insa din cauza functiilor complexe integrate in noul sistem de operare procedura extrem de laborioasa va dura mai multe zile.

La capitolul detalii, versiunea facuta publica este 4.0.1, aceeasi de pe Galaxy Nexus, si include si toate update-urile din versiunile anterioare. Aceasta trecere in modul public este cu atat mai importanta cu cat Honeycomb nu si-a mai atins scopul declarat de sistem de operare open source. Ca urmare, pentru creatorii anonimi de tablete aceasta este prima optiune de a-si instala un OS optimizat pentru dispozitivele cu ecran mare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Sa fie ritmul acesta nu foarte alert o dovada ca Android-ul nu este asa de deschis pe cat se lauda Google?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail