Iata ca se poate: Casti wireless cu sunet 7.1 de la Sony

Iata ca se poate: Casti wireless cu sunet 7.1 de la Sony

Sony MDR-DS6500, MDR-DS6500

Sub numele de MDR-DS6500, compania Sony a anuntat in aceste zile urmatoarele casti pe care vi le veti dori mult timp de acum inainte. Integrand difuzoarele aferente unui sunet 7.1 cu ajutorul tehnologiei Virtualphones, genereaza un sunet care pare ca loveste din toate directiile.

Cu 3 ore de incarcare, Sony promite 20 de ore de auditie si tindem sa ii credem, tinand cont cat de rar deformeaza realitatea prin specificatii compania taiwaneza.  In ceea ce priveste calitatea sunetului nu s-a facut nici un fel de compromis, iar pana la 100m distanta de sursa beneficiati de un sunet, cel putin pe hartie, impecabil.

Cum sunet de asemenea calitatea nu poate veni decat dintr-o sursa digitala, dock-ul acest casti pe langa banalul 3,5 stereo are o intrare digitala optica, perfecta pentru a primi sunetul de la orice consola, blu-ray player sau chiar si o placa de sunet de pe un PC recent. Indiferent de tipul sursei, daca este 2.0 sau 5.1, printr-un sistem inteligent de amplificare si multiplexare sunetul pe care il veti auzi in casti va fi in permanenta surround.

Pentru a evita interferentele, inerente la orice sistem de comunicare fara fir, atat baza, cat si castile schimba dinamic, si fara nici un fel de impact asupra auditiei, canalul de emisie/receptie. Cum nu putea fi neglijat nici un aspect in crearea unui produs high-end, designul noilor casti este in aceleasi linii monolitice prezente deja de mai bine de un an in toata linia de TV-uri Bravia.

Citește și:
Etichete: