Huawey imbratiseaza primul Android 3.2 [+VIDEO]

Huawey imbratiseaza primul Android 3.2 [+VIDEO]

Huawey MediaPad, MediaPad, Huawey tablet

Primul este intotdeauna cel care ramane in istorie, cam asa stau treburile, nu? Ei bine, Huawei a lansat in aceste zile in Singapore prima tableta, cu diagonala de 7 inci, propulsat de  un CPU Dual Core care ruleaza la 1,2 GHz.

Chiar daca aparent diferentele dintre Android 3.2 si 3.1 se pot sintetiza prin dimensiunea panoului pentru care este optimizat continutul, noua tableta va mai veni cu dimensiuni suple, GPS, 1,3MP in camera din fata si 5 MP in camera din spatele. Desi este un pic mai groasa decat Galaxy Tab 10.1 – 10,5 mm fata de 8,6 mm, noua tableta reuseste sa se rezume la 390g.

Suporta redarea de continut Full HD, include suport HSPA+ – 14,44Mbps, 8 GB spatiu de stocare, un port microSD si un set de aplicatii preinstalate, printre care Documents To Go sau Facebook. Nu lipseste nici un modul Bluetooth, un port HDMI sau posibilitatea de a reda continut flash cu cel mai nou runtime 10.3.

Legat de pret, nu se stie inca nimic, iar in ceea ce priveste disponibilitatea problema este aceeasi. Singura informatie suplimentara care poate fi luata in considerare este lipsa planurilor Huawei de a crea si un model WiFi, fara 3G, al dispozitivului amintit.

Huawey MediaPad, MediaPad, Huawey tablet


Sursa: Engadget