Huawei Honor in varianta oficiala

, 26 Sep, 11:00

Anunturile oficiale intotdeauna clarifica lucrurile. Dezvaluit inainte de termen, Huawei Honor promitea un procesor single-core de 1.4GHz, un ecran capacitiv FWVGA (854×480) de 4 inci si o antena dual-band, decizie ciudata, intrucat frecventele UMTS 900 MHz / 2100 MHz sunt valabile numai in Europa si Asia, chiar daca ofera acces la internet la viteze de pana la 14.4 Mbps.

Huawei HonorEi, vorbeam de clarificari. Iata marea noutatate a telefonului: camera, zvonita a capta imagini statice la numai 5 megapixeli si imagini in miscare in rezolutia 720p, va fi de fapt mult mai capabila, de 8 megapixeli, si secondata de o camera de 2MP, asezata frontal.

Memoria telefonului va fi de 512MB de RAM si 4G ROM, extensibila pana la 32GB.

Pretul nu se stie deocamdata, insa ne mentinem parerea: un asemenea telefon la un pret mai mic cu 100-150 de euro fata de competitie ar avea sanse mult mai mari de reusita.

Lansarea va fi la iarna, mai intai in Asia-Pacific, China, Rusia si Orientul Mijlociu in varianta neagra, dar sunt promise si alte culori ulterior (speram si alte regiuni).

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail