HTC si-a lansat primul tablet PC, HTC Flyer, si cateva smartphone-uri

HTC si-a lansat primul tablet PC, HTC Flyer, si cateva smartphone-uri

HTC si-a lansat primul tablet PC, HTC Flyer, care integreaza tehnologia HTC Sense adaptata pentru tablete, precum si noul serciviu video HTC Watch.


Ecranul Flyer este un SuperLCD de 7 inci (17,78 cm), iar la interior tablet PC-ul are un procesor 1,5 GHz si ofera conectivitate wireless HSPA+, suport Flash 10 si HTML 5, capabilitati 3D.

Tehnologia HTC Scribe integrata faciliteaza scrisul de mana, dar are in completare si o serie de functii interesante. Timemark, de exemplu, permite inregistrarea audio simultan cu preluarea notitelor, iar prin marcarea unui cuvant din notite, inregistrarea audio va fi derulata exact la momentul corespondent. HTC Flyer include si sicronizarea cu Evernote, principalul serviciu de notite la nivel mondial.

HTC Watch este un serviciu de video download care permite descarcarea progresiva, la cerere. In plus, tablet PC-ul HTC integreaza serviciul de jocuri cloud-based OnLive, care da posibilitatea jucarii pe televizor sau direct pe tableta. Serviciul contine jocuri precum Assassin’s Creed Brotherhood, NBA 2K11 si Lego Harry Potter.

HTC Flyer va fi disponibil la nivel global incepand cu trimestrul al doilea al acestui an.


HTC a mai anuntat doua telefoane nou-noute in cadrul Mobile World Congress, construite special pentru experienta retelelor sociale: HTC ChaCha si HTC Salsa, dotate cu buton dedicat retelei Facebook, pentru acces imediat la principalele functii ale serviciilor retelei.

ChaCha are tastatura completa QWERTY, doua camere – una de 5 MP cu autofocus plasata pe partea din spate a telefonului si una frontala care filmeaza la calitate VGA, ecran de 2,6 inci (6,6 cm), rezolutie 480 x 320 pixeli si format landscape.

Salsa are un ecran mai mare, de 3,4 inci si 480 x 420 pixeli, precum si cele doua camere – de 5 MP pentru foto si camera frontala VGA pentru conferinte video.

Telefoanele vin cu Android 2.4, iar disponibilitatea va fi din trimestrul al doilea al anului.

Asta pe plan international, in Romania nu se stie cand ajung.

HTC are si trei versiuni noi ale smartphone-urilor Desire S, Wildfire S si Incredible S.

HTC Desire S este dotat cu noul procesor Qualcomm 8255 Snapdragon de 1 GHz, doua camere foto (plasate frontal si pe partea din spate a telefonului) si ecran WVGA de 3,7 inci.

Wildfire S are ecran de start complet personalizabil prin diferite aplicatii, widget-uri si continut si camera foto de 5 MP cu autofocus.

HTC Incredible S incorporeaza un ecran WVGA Super LCD de 4 inci, camera de 8 MP cu dual flash si tehnologie DLNA, pentru transmiterea continutului multimedia catre un televizor.