HTC Sensation a aparut in Romania, momentan doar la Vodafone

HTC Sensation a aparut in Romania, momentan doar la Vodafone

HTC Sensation Vodafone, HTC Sensation

HTC a lansat astazi in Romania noul smartphone, Sensation, cu sistemu de operare Android 2.3 si interfata HTC Sense 3.0.

Telefonul are ecran tactil capacitiv de 4,3 inci si o camera de invidiat, de 8 megapixeli, capabila sa inregistreze Full HD, la 1080p, cu sunet full stereo, cu o frecventa de 30 de cadre pe secunda. Procesorul este dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/HTC Sensation Vodafone/|height={500px}]

Cea mai recenta interfata HTC Sense 3.0 vine in completarea design-ului smartphone-ului Sensation, oferind noi functii si capacitati. HTC Sense transforma lockscreen-ul, in timp real, intr-o fereastra catre cele mai importante informatii si continut, precum actualizarile din Social Media, fotografii, actualizari meteo sau ale activitatilor la bursa, toate acestea fiind vizualizate prin simpla aprindere a ecranului. In plus, noul lockscreen devine un portal personalizabil, prin care utilizatorii pot accesa rapid cele mai utilizate functii, precum lansarea unui apel de voce, trimiterea unui email, fotografierea rapida, toate plecand de la acelasi gest cu care se deblocheaza telefonul.

In prima luna, HTC Sensation va fi disponibil doar prin reteaua Vodafone, la preturi cuprinse intre 140 si 380 euro, in functie de tipul abonamentului contractat.

Fara abonament, telefonul costa aproximativ 580 euro.

HTC Sensation Vodafone, HTC Sensation