HTC lanseaza in curand roadele colaborarii cu Beats Audio

HTC lanseaza in curand roadele colaborarii cu Beats Audio

htc-runnymede-android-beats-audio-official-shot

Chiar daca zvonurile de cele mai multe ori sunt inselatoare, din cand in cand trebuie sa le mai dam si ascultare, mai ales cand sunt despre HTC si vin din mai multe surse.

Daca in urma cu ceva timp HTC anunta o colaborare cu echipa din spatele Beats By Dr.Dre, era doar o chestiune de timp pana urma sa vedem primele terminale care poarte cu mandrie logo-ul Beats Audio, cam ca in poza de mai sus. Numele terminalului de mai sus este Runnymede iar pe langa sistemul de sonorizare marca Beats integrat in terminal, in pachet veti avea si o pereche de casti ale aceluiasi brand.

La capitolul specificatii, chiar daca poza nu reueste sa genereze foarte bine respectivul sentiment, smartphone-ul de mai sus vine cu un ecran supra dimensionat, specific unui phone-blet, de 4,7 inci cu o grosime de doar 9,9 mm. De procesare se ocupa un chip Qualcomm la 1,5 GHz ajutat de 768 MB RAM iar de captura foto/video se ocupa camera de 8 megapixeli cu F2.2 si un blitz cu doua LED-uri.

Chiar daca nu se cunosc foarte multe informatii legate de lansare, cei de la Engadget asocieaza cu incredere un pret de achizitie de 790$ pentru varianta de 16GB si 840$ pentru varianta de 32GB.

Facand aparent diferenta intre publicul feminin si cel masculin, HTC mai promite si un terminal intitulat Bliss, mai subtirel, mai finut, mai feminin. Acesta va avea un display Super LCD si o camera de 5MP. Pentru un plus de feminitate Bliss va veni cu un asa-zis Charm Indicator. Acesta din urma este de fapt un breloc pe care il puteti atasa la manerul posetei, de exemplu, si care va va anunta intr-un mod luminos cand telefonul va necesita atentia. In legatura cu Bliss din pacate nu se cunosc mai multe detalii.

Tinand cont ca mai sunt cateva zile pana la evenimentul HTC de pe 20 septembrie eu zic ca mai putem astepta un pic.