HTC Jetstream – prima tableta 4G pentru AT&T

HTC Jetstream - prima tableta 4G pentru AT&T

big_htc-jetstream-4

Chiar daca fanii tabletelor nu cocheteaza foarte solid cu ideea de aparate care au toate sansele sa nu ajunga in tara noastra, trebuie neaparat mentionat noul HTC Jetstream.

Prima tableta 4G pentru operatorul american de telefonie mobila AT&T, noua tableta a fost testata si apreciata de cei de la Hothardware.com.

Desi in acest domeniu devine din ce in ce mai greu sa justifici un pret de peste 500-600$, cei de la AT&T, in colaborare cu HTC, desigur, au decis ca noua lor jucarie ar putea sa justifice nu mai putin de 849$, la liber. Luand in calcul faptul ca vorbim de o tableta cu procesor dual core Snapdragon (Qualcomm MSM8260) la 1,5 GHz, o baterie de 7300 MAh care promite nu mai putin de 12 ore de autonomie si o capacitatea de stocare unica de 32GB unii utilizatorii s-ar putea sa fie incantati de noul dispozitiv cu dimensiunea ecranului, devenita standard, egala cu 10.1 inci.

Pe langa o autonomie deosebita tableta integreaza 2 camere, dintre care cea din spate are 8 MP si este asistata de un blitz Dual Led, suporta desigur extinderea memoriei cu ajutorul unui microSD, vine cu Honeycomb 3.1 preinstalat si, nu in ultimul rand e compatibila cu 4G, HSPA+ si LTS, pe langa banalului WiFi N.

Sa fie oare aceasta jucarie Mesia tabletelor cu Android, salvatorul mandriei si ocolitorul proceselor? Cu pretul asta nu cred, chiar si daca ma gandesc la cei 700$ cu abonament de 2 ani.

big_htc-jetstream-9

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: