HTC ii dezamageste pe utilizatorii de Desire

HTC ii dezamageste pe utilizatorii de Desire

Nu stiu cati dintre voi v-ati cumparat cu mari eforturi financiare unul din cele mai performante terminale la momentul lansarii, cu sistem de operare Android, urmand ca la mai putin de cateva luni respectiva versiune de software care a venit preinstalata pe dispoztiv sa devina antica, iar odata cu software-ul si terminalul.

HTC Desire, HTC, DesireUtilizatorii de Desire, care au asteptat cu sufletul la gura sa se bucure de ultima reinviere a terminalului nu foarte lenes, in aceste zile au suferit cea mai mare dezamagire. „Dupa ce inginerii nostri s-au straduit sa optimizeze cea mai recenta versiune a firmware-ului celor de la Google pentru a-l adapta si imbogati pentru Desire, si-au dat seama ca acest fapt este imposibil.”

Din pacate, din cauza cantitatii de memorie RAM nu foarte mari si a detaliilor interfetei HTC Sense, Desire-ul se misca greu cu ultima versiune de firmware pentru terminale portabile, motiv pentru care 2.2 va fi ultima versiune de care se vor bucura actualii posesori ai terminalului.

Ca o analogie, iPhone-ul 3GS al celor de la Apple a fost lansat in iunie 2009 si va suporta fara probleme si viitoarea versiune de iOS 5, ca sa nu mentionam performanta cu ultima versiune de iOS 4.3.3, in timp ce HTC Desire, lansat in martie 2010 deja nu mai poate gazdui cea mai recenta versiune de Android. Unde sa fie oare problema?


Sursa: Facebook


Update: Dupa ce in urma cu 24 de ore HTC afirma ca datorita cantitatii de memorie RAM de pe Desire acesta nu va putea gazdui Android Gingerbread, pe pagina de Facebook a companiei astazi a fost publicat urmatorul mesaj ,,In contradictie cu ce am spus mai devreme urmeaza sa lansam Gingerbread pentru Desire”. Pe cine sa mai credem, si, mai ales, care sa fi fost de fapt problema?


Sursa:  Facebook

Citește și: