HTC Flyer va avea un frate mai mare

, 18 Mai, 08:55

Sub numele de cod Puccini, HTC planuieste lansarea unei tablete de 10 inci, cu 3 mai mare decat singurul dispozitiv de acest tip iesit din fabricile companiei. Chiar daca momentan este doar la statut de zvon, tinand cont de roadmap-ul companiei care confirma lansarea a doua tablete de 10 in aceasta vara, este foarte probabil ca 911sniper sa spuna adevarul pe blogul sau.

In principiu, se prezice o tableta cu Android 3.0.1, un procesor dual core cu o frecventa de lucru de 1,5 GHz Qualcomm MS8660 extrem de puternic si o rezolutie de 1280 x 800 pentru o diagonala a ecranului de 10 inci cu raport de aspect 16:10. Din poze, interfata personalizata de catre HTC pentru al sau Flyer, Sense 3.0 are toate sansele sa se propage si pe acest ecran ceva mai incapator.

De asemenea, daca ne gandim la succesul suportului pentru Magic Pen in tableta de pe piata a celor de la HTC, devine destul de clar ca putem vedea aceeasi functie suplimentara in noul dispozitiv fata de restul tabletelelor cu Honeycomb.

HTC Puccini

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail