25 mai 2011 | 15:48

HTC EVO 3D – Cum mai e cu blocarea din fabrica?

ACTUALITATE
HTC EVO 3D - Cum mai e cu blocarea din fabrica?

Cei de la HTC a facut o serie de greseli in ceea ce priveste smartphone-urile produse de ei: au fost primii care s-au asociat cu Google pentru a lansa telefoane cu Android si se pare ca utilizatorii au inteles destul de bine mesajul Google cum ca Android-ul este un sistem de operare Open Source, asa ca au intrat destul de adanc in configuratia telefoanelor achizitionate.

Lui HTC, ca si celorlalti, producatori nu le-a convenit acest lucru, in primul rand pentru ca ei intentionau sa lanseze o gama foarte variata de telefoane cu specificatii putin diferite pentru a acapara un segment cat mai mare de piata. Utilizatorul care isi moda ROM-ul avea acces si la cresterea performantelor telefonului, nemaifiind nevoit in multe situatii sa isi achizitioneze un smartphone mai puternic si mai scump.

La fel a fost situatia si in cazul lui Thunderbolt, Sensation si Incredible S, care au venit toate cu ROM-uri blocate. In ceea ce priveste pe EVO 3D, producatorul are deja in calcul lansarea acestuia cu ROM-ul deja accesibil pentru a ii face pe fanii sai sa zambeasca din nou, la fel cum a procedat de altfel si Motorola.