28 iun. 2011 | 21:15

HTC ChaCha a ajuns in Romania

ACTUALITATE
HTC ChaCha a ajuns in Romania

htc chacha, chacha

HTC a lansat in Romania smartphone-ul ChaCha cu buton dedicat pentru accesarea rapida a contului de Facebook.

ChaCha ruleaza versiunea Android 2.3.3 si permite sincronizarea telefonului cu informatiile disponibile pe Facebook. In momentul in care se initiaza un apel catre un prieten cu care utilizatorul este conectat si pe Facebook, pe ecran apar statusul, fotografia de profil si notificarea apropierii zilei de nastere a acestuia. Cu HTC ChaCha toate conturile de email instalate pe telefon sunt imbinate intr-un singur inbox, iar mesajele si conversatiile Facebook sunt integrate in telefon si apar in cadrul aceluiasi inbox, alaturi de conversatiile traditionale. In plus, utilizatorii pot naviga simultan pe mai multe pagini prin ferestrele multiple ale browserului.

Smartphone-ul este dotat cu tastatura completa QWERTY si cu un ecran tactil de 2,6 inci in format landscape, are doua camere foto, una de 5 MP cu autofocus, plasata pe partea din spate a telefonului si una frontala care filmeaza la calitate VGA.

Telefonul va fi disponibil la un pret de aproximativ 1.200 lei, desi in prima instanta va exista in exlusivitate in oferta Orange, incepand de la 49 euro.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/HTC ChaCha lansare/|height={500px}]