HTC anunta rezultatele financiare neoficiale pe T3, se pare ca-i merge bine

, 07 Oct, 11:10

htcs-unaudited-q3-results-keep-the-revenue-train-a-rollin

Chiar daca se incheie un trimestru greu pentru cei de la HTC, la putin timp dupa ce cateva sute de milioane de dolari s-au dus in afacerea cu Beats by Dr.Dre, compania taiwaneza a fost asa de mandra de realizarile sale, incat nu a mai asteptat un audit financiar care sa ii confirme cu cat a iesit pe plus din cel de al treilea trimestru al acestui an 2011, mai ales daca aceste rezultate ar fi comparate cu performanta pe aceeasi perioada a anului trecut.

In teorie, dupa spusele celor de la HTC, compania a inregistrat o crestere de 79,07% fata de trimestrul 3 al anului 2010, o suma de 4,4 miliarde de dolari trecandu-le prin buzunare, miliarde din care 612 milioane dolari figurau ca profit net.

Desi trebuie sa avem o anumita reticenta fata de cifrele mentionate mai sus, posibilitatea ca HTC sa minta la acest capitol este foarte mica, deci nu putem decat sa-i felicitam.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail