HP promite o altfel de promovare

, 25 Iun, 19:56

Cu toti stim ca sutele de mii de de aplicatii de pe Android sau iOS nu au aparut cate una pe zi, ci sub forma a catorva sute pe zi. Rezultatul? E extrem de greu sa gasesti toate aplicatiile interesante care merita atentie.

HP Pivot, Pivot

Chiar daca App Catalog-ul pentru WebOS 3.0, care va fi deschis incepand cu 1 iulie, nu va avea aceasta problema, dintr-un motiv evident, pentru ca vor fi prea putine aplicatii, HP a gasit o metoda care cel putin in teorie rezolva problema.

Numele solutiei este Pivot si reprezinta un concept apropiat de o revista, realizata complet in-house, care va integra cele mai atractive, originale si interesante aplicatii, impreuna cu descrierile aferente.

Scopul principal al acestei reviste digitale va fi de a ii scoate din umbra pe dezvoltatorii straluciti, dar mai putin cunoscuti, care nu isi permit sa investeasca in marketing sau publicitate. In definitiv, daca o aplicatie creata de Google sau un joc creat de Gameloft nu are nevoie de nici un fel de ajutor pentru a iesi in fata la cautari, metoda Pivot are mari sanse sa atraga un numar si mai mare de dezvoltatori interesati de platforma WebOS 3.0.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail