HP PlayBook cu magazin virtual de muzica si filme

HP PlayBook cu magazin virtual de muzica si filme

HP Music Store

Pentru a vinde o tableta ai nevoie de un magazin bogat in aplicatii pentru orice si oricine. Daca esti constient, ca in cazul HP cu al sau TouchPad, ca nu ai suficient timp sa creezi un magazin extrem de bogat in aplicatii, cauti o alternativa.

Sub numele de HP Music Store si HP Movie Store, in momentul in care va fi lansata noua tableta vor fi disponibile doua noi magazine virtuale mult mai usor de umplut cu continut decat un magazin de aplicatii. Printre serviciile preinstalate pe dispozitiv va fi si o solutie de tip cloud, cu ajutorul careia veti avea o parte din muzica preferata accesibila oricand.

Printr-un algoritm inteligent (vezi Genius la Apple), veti avea stocate pe dispozitiv acele melodii care tableta „considera” ca va plac cel mai mult. Sunt mari sanse sa se lanseze si un serviciu de tip streaming care sa va permita sa ascultati sau vizualizati continut multimedia fara a-l cumpara efectiv.

In cazul in care sunteti mandru posesor si de telefoane HP cu WebOS, in momentul in care acestea vor avea firmware-ul actualizat (WebOS 3.0) veti putea sincroniza fara fir continutul multimedia in ambele sensuri de pe un dispozitiv pe altul.

Citește și: