HP mai are incredere in computere All In One

, 23 Aug, 11:00

hps-compaq-8200-elite-all-in-one-desktop-coming-to-a-cubicle-neChiar daca HP aparent inchide extrem de subtil segmentele din companie care nu merg (vezi cazul WebOS), restul diviziilor trec prin perioada actualizarilor.

Sistemul anuntat azi de companie pe magazinul online HP, initulat Compaq All In One 8200 Elite, va fi de fapt primul dintr-o serie de produse. Numele este destul de ciudat ales pentru ca este foarte asemanator cu cel al unei imprimante produsa de acelasi brand.

Computerul este construit in jurul unui panou de 23 inci Full HD, si va dispune si de procesoare vPro, pe langa solutia celor de la Intel. Restul specificatiilor se rezuma in: memoria RAM, care va putea urca pana la 8 GB DDDR3,  Hard Disk-ul, care poate avea de la 250 GB pana la 1 TB, 6 porturi USB 2.0 si un cititor de carduri. Sistemul de operare implicit este Windows 7, care vine si cu o licenta de Microsoft Office 2010 Starter.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail