HP lanseaza un TouchSmart PC cu 3D – se numeste 620 si vine cu GPU AMD

, 08 Noi, 14:02

hp-touchsmart-620-3d-edition-pcwith-3d-glasses

Cu toate ca putine companii au reusit sa evite sistemele cu 3D, fie ele si All-in-one, in aceste zile HP isi incearca norocul cu un nou sistem din seria TouchSmart, modelul 620. Acesta vine cu ochelari 3D si display cu aceleasi afinitati.

HP TouchSmart 620, dupa numele lui complet, este un sistem hp-touchsmart-620-3d-edition-pctilt-sequencemultimedia desktop, de tip All in one, asemanator conceptului promovat in iMac-uri, insa spre deosebire de creatiile celor de la Apple aceasta jucarie stie sa afiseze si continut in 3 dimensiuni. Foloseste tehnologia 3D a celor de la AMD, vine cu un panou de 23” Full HD rabatabil pana la un unghi confortabil pentru interactionat cu degetele iar pentru cei care vor sa genereze continut, webcam-ul sau mai bine zis webcam-urile integrate sunt solutia ideala pentru filme sau poze 3D.

Configuratia de baza vine cu o pereche de ochelari activi, TV Tuner, un procesor Core i5, 8 GB RAM si un hard disk de 1,5 TB. In ceea ce priveste GPU-ul AMD Radeon HD 6650 cu un GB de memorie dedicata vine standard in aceasta familie de sisteme.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In ceea ce priveste configuratia standard, la 1900$ primiti si un cupon de reducere de 300$ (doar in SUA, desigur), incepand cu 15 noiembrie, de cand va putea fi achzitionat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail