18 iul. 2011 | 08:34

Hotmail cu mai putine spam-uri

ACTUALITATE
Hotmail cu mai putine spam-uri

Hotmail adds Cati dintre voi mai cocheteaza cu serviciul de email al celor de la Microsoft?…

Ei, Hotmail de curand a implementat o functie extrem de utila, in meniul de Mark as.

In contextul in care in Yahoo sau Gmail aveti optiunea sa definiti un anumit email ca fiind spam sau ii puteti asocia un anumit stegulet pentru ca il considerati mai interesant decat alt email, Hotmail ofera functia suplimentara „My Friend’s been hacked”. Aceasta functie, dupa cum implica si numele, defineste un anumit email ca venind de la un prieten, insa e vorba de un prieten al carui adresa a fost „sparta”.

Diferenta dintre un spam si un mesaj marcat cu optiunea de mai sus este ca in al doilea caz expeditorul mesajului, in momentul in care va incerca urmatoarea data sa-si acceseze adresa, va fi trecut printr-o procedura de autentificare mai complexa si de schimbare a parolei de la casuta de email.

Avantajul major al acestei operatiuni este ca nu functioneaza doar cu emailuri primte de la utilizatori de Hotmail. Indiferent daca persoana al carui cont este marcat ca hacked are cont pe Yahoo! sau Gmail, Hotmail se ocupa de trimiterea avertismentului mai departe si de declansarea operatiunii descrise mai sus. Speram sa functioneze si sa fie adoptata si pentru alti utilizatori.

Moving messages to the Junk folder