Headset bluetooth pentru XBOX 360

Headset bluetooth pentru XBOX 360

 

 

Chiar daca asocierea de cuvinte din titlu nu pare foarte naturala, tinand cont de liniile de design care definesc cel mai nou headset al celor de la Microsoft, este extrem de adevarata.

Un avantaj major al acestui headset, fata de altele similare, este ca, pe langa compatibilitatea mentionata cu un font mare pe produs, XBOX 360, noul dispozitiv este la fel de compatibil si cu un smartphone obisnuit cu conexiune Bluetooth, nu trebuie decat sa imperecheati respectivele jucarii si puteti porni la drum. Desi logo-ul aferent consolei nu poate fi indepartat cu usurinta aveti toate sansele sa iesiti in evidenta cu un accesoriu de gaming, la o intalnire de business.

In noiembrie, simultan cu aces produs, va fi disponibila si o telecomanda XBOX 360 Media Remote, a carui functionalitate se apropie foarte mult de dispozitivul omolog al celor de la SONY pentru PS3.

Legat de pret, daca headset-ul va va lasa fara 60$, in ceea ce priveste telecomanda, aceasta va costa doar 20$ si reprezinta o solutie foarte buna pentru consumatorii de continut multimedia pe XBOX.

Un nou gadget pentru XBOX
Citește și: