Hard disk extern parca rupt din iMac – 3TB

Hard disk extern parca rupt din iMac - 3TB

Mac Companion Hard Drive, Mac Companion, Mac Companion HDD

Chiar daca termenul de Mac Companion Hard Drive nu este o denumire care se obtine foarte usor, cel mai recent model al celor de la Iomega face o treaba foarte buna in a parea facut in aceeasi fabrica cu ecranul iMac-ului.

Cu variante de 2 sau 3 TB si integrand, pe langa porturile USB sau FireWire, un USB gandit pentru alimentarea perifericelor  cu energie electrica, noul hard disk mai vine cu 4 LED-uri, al caror scop este de a afisa in timp real spatiul ocupat si procentul de spatiu liber de pe HDD.

In ceea ce priveste functionalitatea deosebita Iomega, cu o aplicatie pentru iOS veti putea naviga si pe continutul hard disk-ului din reteaua locala. Tinand cont ca acest hard disk extern nu vine cu conector de retea direct, ci doar cu USB si IEEE 1394, functionalitatea din urma trebuie intai experimentata, chiar daca e specificata.

Desi nu se lauda cu rate de transfer spectaculose, produsul este deja disponibil in magazinul Apple si pe pagina din State IOMEGA, la preturi de 195$ si 295$ pentru 2, respectiv 3TB.

Citește și: